Over ons

Verzekeren zoals u dat wilt

Iedere klant is uniek en daardoor is persoonlijk advies voor ons maar vooral voor u van groot belang. Er zijn diverse factoren die bijdragen aan ons advies, maar uw wensen spelen daarin ook zeker een rol. Wij willen dus ook graag met u in gesprek om dit bespreken en aan de hand daarvan uw pakket samen stellen.

Persoonlijk

Wij staan voor u klaar, per mail, telefoon en uiteraard bent u altijd van harte welkom bij ons op kantoor. Zo bent u er altijd zeker van dat u profiteert van ons uitgebreide service. Voor ons staat de klant centraal en zullen u zoveel mogelijk helpen bij schades.

Premies

Poliszorg biedt transparante premies zonder provisie, tegen een vast service bedrag per maand. Dit is afhankelijk van uw pakket en het totaal aantal verzekeringen dat deze bevat. Ook zullen we aan de hand van het pakket voor u blijven monitoren wat de scherpste tarieven zijn en is het belangrijk dat u ons informeert als uw situatie wijzigt zodat we ook dan voor u aan de slag kunnen.

Uw financiële vraagstukken goed én voordelig geregeld

Poliszorg is sinds 2018 onderdeel van de APF groep en wij bieden naast Poliszorg ook diverse andere diensten. Met een team van specialisten en adviseurs zijn wij altijd op zoek naar de beste mogelijkheden voor onze klanten.

Voor meer informatie raadpleeg onze website:

www.apfgroep.nl

Boekhouden. Belasting. Salaris. Financieren.
Verzekeren. Hypotheken. Financieel advies.

Stel ons gerust uw vraag